30. kesäkuuta 2010

Omenainen possupata

Simppeliä arkiruokaa jälleen. Niin se vaan on että possu tykkää omenasta ja currysta! Ja smetanasta tykkää kaikki!



400 g porsaansuikaleita (käytin ulkofileetä)
1 sipuli
ruokaöljyä
2 dl vettä
soijakastiketta
currya
valkopippuria
maustepippuria
paprikajauhetta
suolaa
1 rkl perunajauhoja (+vettä)
2 omenaa
1 paprika
1,5 dl smetanaa

1. Ruskista lihasuikaleet ja hienonnettu sipuli kasarissa.
2. Lisää vesi, soijakastike ja mausteet. Hauduta melkein kypsäksi.
3. Suurusta perunajauhosuurusteella. Pilko omenat ja paprika ja lisää ne.
4. Hauduta noin 10 minuuttia ja lisää smetana. Kuumenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti