6. huhtikuuta 2011

Halloumipasta

Home alone -viikonloppu ja mahdollisuus syödä taas jotain hyvää! Luonnollisesti valintani on pasta. Monena viikonloppuna olen nautiskellut ja tehnyt itse tuorepastaa mutta nyt valitsin pastaksi Helsingin reissulta ostamani artisokkapastan. Pastalehtien kaveriksi valmistin hannan sopasta löytyneen halloumisoosin. Pestoa olisi voinut olla hieman vähemmän (tai se olisi ainakin kannattanut valmistaa itse!!) – hieman liikaa hallitsi makumaailmaa.



2 annosta

n. 200 g pastaa
¾ - 1 pkt halloumia
pieni sipuli
pieni valkosipulin kynsi
pieni paprika
öljyä
2 rkl pestoa
0,5 dl vettä
mustapippuria

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
2. Kuori ja hienonna sipulit, paloittele paprika ja kuutioi halloumi
3. Kuumenna öljy pannulla ja kypsennä kasviksia ja halloumia hetkinen. Mausta pestolla ja mustapippurilla.
4. Lorauta pannulle vesi. Sekoita joukkoon kypsä valutettu pasta ja sekoita hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti