10. joulukuuta 2011

Kananuggetit

Tein joskus aikaisemmin itse kananuggetteja tällä ohjeella. Löysin toisen oikein hyvältä vaikuttavan nuggettiohjeen Korianteri-blogista. Nuggettien päällys oli tässä ohjeessa tehty suolakekseistä - pakkohan sitä oli kokeilla!

Tein jo aikaisemmin aikuisten kesken erän nuggetteja maustaen ne ohjeen mukaan intialaisittain ja melko voimakkaasti! Ihania!! Nyt kun lapset olivat ruokapöydässä, maustoin nuggetit hieman kevyemmin curryjauheella ja mustapippurilla. Toimii niinkin, ja lapsille maistui myös! Jos ei nuggetteja jaksa pyöritellä niin samalla tavalla voi maustaa ja leivittää kokonaiset pihvit. Kannattaa käyttää minuuttipihvejä jotka kypsyvät nopeasti.



4 broilerin minuuttipihviä
suolaa
mustapippuria
curryjauhetta
2 dl turkkilaista jogurttia
100 g tuc-keksejä

1. Paloittele minuuttipihvit sopivan kokoisiksi nuggeteiksi. Lisää mausteet ja jätä viileään pariksi tunniksi
2. Sekoita joukkoon jogurtti ja jätä maustumaan vielä pariksi tunniksi
3. Murskaa suolakeksit ja levitä muruset laakealle lautaselle. Pyörittele nuggetit keksinmuruissa ja nosta ne uunipellille. Kypsennä 200 asteessa 20-25 minuuttia

2 kommenttia:

  1. Mitäs olit mieltä nuggeteista? Maustetut tuc-keksit sopii kans hyvin näihin, kantsii joskus kokeilla! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania!! Onnistuivat molemmilla tekokerroilla tosi hyvin, olivat meheviä ja pehmoisia. Onhan noissa oma hommansa mutta se vaiva kannattaa nähdä! :) Mietiskelinki viimeks että otanko maustettuja keksejä, kokeilen siis niitä seuraavalla kerralla.

    VastaaPoista