4. joulukuuta 2011

Hunajaiset pannusipulit

Makeahko lisuke hyvälle grillipihville tai miksei vaikkapa joulukinkulle. Hunajaa oli alkuperäisessä ohjeessa käytetty täysi desi, puolitin määrän ja siltikin tuntui omaan suuhun hieman liian imelältä ollakseen osa suolaista ateriaa. Kannattaa siis käyttää hunajaa varovaisesti tai korvata omenamehu vedellä. Joka tapauksessa kokeilemisen arvoinen lisuke!



500 g sipulia
50 g voita
0,5 dl hunajaa
1 dl omenamehua
0,5 dl balsamicoa
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
1 prk smetanaa

1. Kuori ja lohko sipulit. Sulata voi reunallisessa pannussa ja kuullota sipuleita siinä hetkinen
2. Lisää hunaja, päärynämehu, balsamico ja mausteet.
3. Keitä hiljalleen ilman kantta puolisen tuntia. Lisää lopuksi smetana ja kuumenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti