6. heinäkuuta 2009

Macaroni and Cheese

Periamerikkalainen herkku jossa ei kaloreja säästellä! Tähän ohjeeseen jo hieman nipistin rasvan määrästä, mutta tämän ruuan salaisuus on kyllä se rasva, ei auta mitään! Hyvää oli!



300 g makaronia
1 kanaliemikuutio
50 g voita
2 dl kermaa
1 kananmuna
100 g kermajuustoa
100 g cheddarjuustoa
pippuria myllystä
n. 2 dl juustoraastetta

1. Keitä pasta kanaliemessä ja sulata kypsän pastan joukkoon voi. Kaada voideltuun uunivuokaan
2. Sekoita kerma ja muna ja kaada pastan sekaan
3. Kuutio kermajuusto ja raasta cheddar (itse käytin tähän cheddar-sulatejuuston loput, mutta oikea kova cheddar ois kyllä fiksu valinta) ja sekoita juustot pastan sekaan. Mausta pippurilla
4. Kypsennä 175 asteessa 25-30 minuuttia

1 kommentti:

  1. testattu ja maukkaaksi ja TÄYTTÄVÄKSI havaittu ;) Tätä tehdään toistekin!

    VastaaPoista