10. heinäkuuta 2009

Rahkalettuset

Kokeeksi tein tämmöisiä iltapalalle. Ihan täydestä menivät kolmeveellekin. Marjasosetta ja kermavaahtoa kaveriksi! Ilman makeutusta käy sit suolaisellekin täytteelle. Mietin jo että onnistuisikohan pinaattiletut tällä ohjeella? Ohje on Karpin keittokirjasta.



4 kananmunaa
250 g maitorahkaa
(1 dl sokeria vastaava määrä makeutusainetta) - laitoin desin verran makeutusjauhetta ja oli miun makuun hieman liikaa
ripaus suolaa
3 rkl vehnäjauhoja tai mantelijauhetta
voita paistamiseen

Sekoita rahka ja munat tasaiseksi vispilällä vispaten. Lisää muut aineet. Paista voissa

3 kommenttia:

  1. Myökin testattiin näitä. Olivat yllättävän syötäviä. Seuraavaksi pitänee testata tuota leipää. Mie oon koukuttanu itteni Nellie Delliesin salmiakkeihin... tosi hyvin siis sujuu tää karppaus vaikka ne vähähiilarisia onkin :D

    -miitu-

    VastaaPoista
  2. Eilen testasin ja hyviä tuli :) Uppos Konstallekin oikein hyvin pilkottujen mansikoiden ja itsetehdyn vaniljakiisselin kanssa :) Isäntäkin tuumaili, että hyviä oli, tosin perinteiset parempia :D

    Paistaminen oli vähän ongelmallista, hajosivat aika herkästi...

    VastaaPoista
  3. Mieki oon muualta lukenu että oisivat hankalia paistaa. Miulla ei ollu mitää ongelmaa, paistoin voita säästelemättä! ;)

    VastaaPoista