10. heinäkuuta 2009

Rahkalettuset

Kokeeksi tein tällaisia proteiinipitoisia lettuje iltapalalle. Hyvin maistuivat kolmeveellekin. Marjasosetta ja kermavaahtoa kaveriksi!



4 kananmunaa
250 g maitorahkaa
1 dl sokeria
ripaus suolaa
3 rkl vehnäjauhoja tai mantelijauhetta
voita paistamiseen

Sekoita rahka ja munat tasaiseksi vispilällä vispaten. Lisää muut aineet. Paista voissa

3 kommenttia:

  1. Myökin testattiin näitä. Olivat yllättävän syötäviä. Seuraavaksi pitänee testata tuota leipää. Mie oon koukuttanu itteni Nellie Delliesin salmiakkeihin... tosi hyvin siis sujuu tää karppaus vaikka ne vähähiilarisia onkin :D

    -miitu-

    VastaaPoista
  2. Eilen testasin ja hyviä tuli :) Uppos Konstallekin oikein hyvin pilkottujen mansikoiden ja itsetehdyn vaniljakiisselin kanssa :) Isäntäkin tuumaili, että hyviä oli, tosin perinteiset parempia :D

    Paistaminen oli vähän ongelmallista, hajosivat aika herkästi...

    VastaaPoista
  3. Mieki oon muualta lukenu että oisivat hankalia paistaa. Miulla ei ollu mitää ongelmaa, paistoin voita säästelemättä! ;)

    VastaaPoista