6. elokuuta 2009

Sianliha-kaalipata

Syksyn tunnelmaa elokuun yllättävän viileille päiville! Ihanan makeaa haudutettua pataa joka maistuu erityisen hyvälle uusista tuoreista juureksista ja kasviksista!



4 annosta

1 pkt pekonia
400 g possunsuikaleita
1 iso sipuli
300 g lanttua
1 omena
2 porkkanaa
500 g valkokaalia
1 rkl lihafondia
1 rkl hunajaa
1 rkl omenaviinietikkaa
1-2 tl sinappia
0,5 tl mustapippuria
0,5 tl timjamia

1. Suikaloi pekoni ja ruskista se pannulla. Kumoa uunipataan
2. Ruskista lihasuikaleet ja sipulit pekonin rasvassa, kumoa pataan
3. lisää pataan paloitellut kasvikset, vesi ja mausteet
4. Sekoita sekaisin ja hauduta 175°/1,5 tuntia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti