14. lokakuuta 2010

Perunalumi

Voitin jonkun aikaa sitten Valion Kerma-lehdessä olleessa arvonnassa perunapusertimen. Uutta perunapuserrinta täytyi päästä käyttämään heti tuoreeltaan. Tuloksena oli hieman vaihtelua perinteiseen perunaan.



perunoita
voita
suolaa
mustapippuria
parmesaaniraastetta

1. Kuori ja keitä perunat kypsiksi. Kannattaa käyttää jauhoista lajiketta! Puserra kypsät perunat laakealle vadille keoksi
2. Sulata voita ja valuta sitä perunalumikasan päälle. Rouhaise päälle suolaa ja mustapippuria myllystä ja raasta päällimmäiseksi parmesaaniraastetta

2 kommenttia:

  1. Vau... komean näköistä, ja varmaan tosi herkullista.

    VastaaPoista
  2. Eihän tuo sinänsä oo perunaa kummoisempaa mutta parmesaani ja voisula kruuna kyllä perinteisen perunankin! :)

    VastaaPoista