Eli avokadotahna. Tämä dippi/tahna/levite on aina kovasti epäilyttänyt, koska avokado ei suurinta herkkuani ole. Otetaan ensin puoli kiloa voita –blogista löysin tämän ohjeen ja kokeilin nyt viimein tätäkin - hieman muokattuna tosin. Jälleen koin positiivisen yllätyksen! Leivänpäällyslevitteenä toimii aivan loistavasti margariinin (ja jopa voin) korvikkeena joskin päivittäiseen käyttöön oli miusta hieman liian valkosipulia.
2 kypsää avokadoa
1 valkosipulinkynsi
0,5 limen mehu
chiliä maun mukaan
suolaa ja pippuria
Halkaise avokadot ja kaavi sisus lusikalla kulhoon. Raasta joukkoon valkosipuli ja lisää myös chili ja limen mehu. Soseuta (tein yleiskoneella)ja mausta suolalla ja pippurilla. Ohenna tarvittaessa tilkalla vettä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti