Tämä ruoka on tehty Maku-lehdessä olleen Intialaisen kormacurryn ohjetta mukaellen. Ruoka alkoi mennä ei-intialaiseen suuntaan jo kaupassa, kun s-marketissa oli vain thai-currytahnaa. Sillä sitten mentiin ja ruuan nimi vaihtui kormasta ihan vaan kastikkeeksi. Todella hyvää, pehmeää eikä kookos maistunut liikaa. Ohjeen mukaan kukkakaali olisi tullut kastikkeen sekaan, mutta laitoin kukkakaalin erikseen uunissa että pojatkin sitä voivat syödä. Ajattelin kanakastikkeen olevan tulisempaa kuin mitä se loppujen lopuksi olikaan.
400 g broilerin fileesuikaleita
öljyä paistamiseen
2 valkosipulin kynttä
3 tl vihreää thai-currytahnaa
1 punasipuli
(250 g kukkakaalia)
200 ml kookosmaitoa
1. Kuumenna öljy ja ruskista broilerin suikaleet. Lisää valkosipuli ja currytahna ja herättele makuja hetki
2. Lisää hienonnettu sipuli (ja kukkakaalin kukinnot) ja kookosmaito
3. Anna hautua muutama minuutti ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Tarjoa riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti