16. syyskuuta 2009

Jauhelihakebakot

Mukava ohje ja vähän vaihtelua lihapulliin. Ja lapset tykkää. Jätin taikinasta cayennepippurin pois ja tein sitten aikuisille hieman voimakkaaman makuisen kastikkeen, chilimajoneesin (1 dl majoneesia, 1 dl kermaviiliä ja 2 rkl chilikastiketta). Lisukkeena oli spagettia.



n. 8 kpl

400 g naudan jauhelihaa
100 g tacomaustettua tuorejuustoa
1 valkosipulin kynsi
1 kananmuna
2 rkl perunajauhoja (tai soijajauhoja)
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria

1. Sekoita murekkeen ainekset tasaiseksi massaksi. Muotoile massasta pötköjä ja pujota ne varrastikkuihin
2. Paista uunissa 225 asteessa n. 15 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti