Miehen lomaviikolla teimme syksyisen retken Kiteen eläinpuistoon. Parituntinen siellä vierähti eläimiä katsellen ja ihmetellen. Evääksi tein kahdenlaisia kolmioleipiä: toisissa täytteenä oli kalkkunaista tahnaa ja toisessa pekonia, kinkkua ja cheddaria.
Kalkkunakolmiot
20 kpl
1 prk ananasmurskaa
1 maustekurkku
200 g kalkkunaleikettä
2 tl sinappia
200 g (maustamatonta) tuorejuustoa
1 prk maitorahkaa
0,5 tl pippuria
20 viipaletta paahtoleipää
10 salaatinlehteä
1. Valuta ananasmurska ja kaada kulhoon
2. Hienonna maustekurkku ja kalkkuna lisää ananaksen sekaan
3. Sekoita joukkoon loput ainekset ja sekoita hyvin
4. Levitä puolet leivistä pöydälle, laita jokaisen viipaleen päälle salaatinlehti ja annostele sen päälle täytettä. Paina toiset leipäviipaleet täytteen päälle. Leikkaa kolmioiksi ja anna vetäytyä hetki ennen tarjoamista
Kinkku-clubikolmiot
8 kpl
140 g pekonia
1 tomaatti
8 viipaletta paahtoleipää
voiteluun margariinia
4 viipaletta cheddar(sulate)juustoa
4 salaatinlehteä
4 viipaletta kinkkua
1. Paloittele kinkku ja paista pannulla. Sekoita joukkoon hienonnettu tomaatti
2. Voitele neljä leipäpalaa margariinilla, asettele päälle juustoviipaleet, salaatinlehdet, kinkkusiivut ja pekoni-tomaattiseos. Paina toiset leipäviipaleet täytettyjen päälle ja leikkaa kolmioiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti