22. syyskuuta 2009

Omenainen pihvifilee

Jälleen kerran Karpin keittokirjan antia. Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty possun kyljyksiä, mutta koskapa en niistä oikein välitä kaivelin pakastimesta pihvifileen jonka leikkasin paksuhkoiksi viipaleiksi. Todella hyvää!! Piti ihan kuvasta sihrustaa että taitaapa olla lanttua lisukkeena, isännillä on varmaan ollu perunaa.



1 porsaan pihvi- tai sisäfilee
öljyä paistamiseen
1 sipuli
3 porkkanaa
2 d vettä
2 rkl soijakastiketta
mustapippuria ja suolaa
3 rkl sokeroimatonta omenasosetta
2 tl dijonsinappia
1 dl kuohukermaa

1. Viipaloi pihvifilee ja ruskista nopeasti pannulla. Nosta syrjään
2. Kuori ja pilko sipuli ja porkkanat ja kuullota pannulla. Lisää loput ainekset ja kiehauta
3. Lisää lihaviipaleet kastikkeen sekaan ja hauduta kunnes liha on kypsää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti