Tämä on espanjalaisen tortillan kreikkalainen versio. Helppoa arkiruokaa! Tähän voi käyttää tähteeksi jääneet perunat ja kasviksia ja juustoja maun mukaan. Tonnikalan tilalle käy hyvin esim. kinkku tai pekoni. Periaatteena siis: tähteet pannulle ja munamaitoseos perään ja hyvää tulee!
5 keitettyä perunaa
1 sipuli
1 prk tonnikalaa
rasvaa
1 prk fetajuustoa
6 munaa
1 dl maitoa
1 tl persiljaa
½ tl mustapippuria
1 rs kirsikka- tai miniluumutomaatteja
1. Pilko perunat ja sipulit ja kypsennä ne pannulla rasvassa. Lisää feta ja tonnikala ja sekoita hyvin
2. Sekoita keskenään munat, maito ja persilja ja lisää pannulle. Anna hyytyä rauhassa miedolla lämmöllä. varo että ei pala pohjasta!
3. Paloittele tomaatit päälle
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti