17. kesäkuuta 2009

Kebabranskikset ja hunajaiset sipulirenkaat

Kunnon roskaruokapäivä tänään! Itselläni oli hieman kiire jo eteenpäin ruoka-aikaan, eli kuva jäi ottamatta. Mutta tämän pöperön jokainen varmaan osaa kuvitella! :)


ranskanperunoita

kebab:

n. 20 g voita
1 valkosipulin kynsi
1 pss kebablihaa

hunajaiset sipulirenkaat:
2 isoa sipulia
2 rkl öljyä
1,5 rkl hunajaa
mustapippuria ja suolaa ripaukset

lisäksi:
ketsuppia, sinappia ja majoneesia maun mukaan
tuoretta kurkkua ja tomaatteja

1. Valmista ranskanperunoita uunissa pussin ohjeen mukaan
2. Sulata voi pannulla ja puserra joukkoon valkosipuli. Kuullottele hetki ja lisää pannulle myös liha. Paistele hiljakseen kunnes ottaa väriä
3. Kuumenna öljy toisella pannulla. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Kypsennä sipuleita pannulla miedolla lämmöllä kunnes ovat pehmenneet. Älä ruskista! Lisää hunaja ja mausteet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti