10. kesäkuuta 2009

Jäkiruoka tiramisun tapaan

Nopea ja helppo jälkkäri jota saa muunneltua käyttämällä maustettuja rahkoja, erilaisia hedelmiä ja marjoja ja erilaisia keksejä (sim. kaurakeksit ja tuoreet mansikat kesällä on hyvä yhdistelmä!). Kannattaa tehdä hieman etukäteen että keksit ehtivät vähän pehmetä! Tämän voi koota annosmaljoihin tai suurempaan kulhoon.



175 g tummia keksejä
1 prk mandariinilohkoja
1 prk maitorahkaa
1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 tl vanilliinisokeria

Hienonna keksit ja valuta mandariinilohkot. Vaahdota vaniljakastike ja sekoita joukkoon maitorahka sekä sokeri. Kokoa jälkiruoka kerroksittain ja ripottele pinnalle kaakaojauhetta tai keksimuruja.

1 kommentti:

  1. Oli ihanaa jälkiruokaa!!!, niinkuin yleensä Anzkun ruuat!

    VastaaPoista