10. syyskuuta 2009

Tahjan minestronekeitto

Karppia keittoa. Ohje on otettu Karpin keittokirjasta. Miehet saivat tämän keiton sekaan myös pastaa - oikean minestronen hengen mukaisesti!



1 litra vettä + kasvisfondia
1 prk tomaattimurskaa
(1 rkl hunajaa)
pippuria, persiljaa
2 pussia suikalejuureksia
1 valkosipulin kynsi
400 g jauhelihaa
250 g kinkkusuikaleita
200 g kidneypapuja

1. Mittaa kattilaan vesi, lisää fondi, tomaattimurska ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kasvikset ja valkosipuli. Anna kiehua
2. Ruskista jauheliha pannulla ja mausta maun mukaan
3. Lisää keittoon jauheliha, kinkku ja pavut ja keittele kunnes kasvikset ovat pehmeitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti