3. syyskuuta 2010

Iloinen keittiö Joensuussa!

Joensuuhun on avattu keittiötarvikeliike Iloinen keittiö (Siltakatu 4, eli kanavarannassa). Kävin tutustumassa myymälään ja kyllä oli nimensä veroinen liike! Myyjä tuli heti ovelle vastaan ja ensimmäinen kysymys oli: Maistuisko kahvi, oon just laittamassa? Juotiin sitten kupposet kahvia kera ranskalaisen suklaan ja katselin kaikessa rauhassa myymälän valikoiman läpi – kahteen kertaan!

Tokihan mukaani tarttui jotain! Ostin Kitchen Craftin yleisveitsen. Veitsiä oli saatavana useita eri värejä, mutta luonnollisesti päädyin mustaan! Myyjä kehui kovasti veistä ja muutaman päivän kokeilun jälkeen allekirjoitan kehut! Kahvan muoto on hieman erikoinen, mutta yllättävän hyvin se kuitenkin käteen istuu. Veitsellä on viiden vuoden takuu. Tästä uudesta terävästä veitsestä innostuneena putsailin ja teroitin myös kaikki entiset veitseni (ja kovasti järkytyin kokkiveitsien terien huonosta kunnosta – hankintalistalle siis kokkiveitsi ja oma koti jonka seinään voi porata+ruuvata veitsimagneetin!).



Iloisesta keittiöstä lähti mukaan myös Kitchen Craftin pienet piirasvuoat jollaisia olen jo pidemmän aikaa ollut hankkimassa. Vuoissa on irrotettavat pohjalevyt.



Paljon kaikenlaista ihanaa myymälässä on tarjolla ja erittäin ystävällinen ja lämminhenkinen palvelu! Hyvinkin rajoittuneen kuukausipudjetin omaavana täytyy tehdä hieman priorisointia ja asioida liikkeessä usein! Iloisen keittiön myymälä sijaitsee myös Tampereella ja ostoksia voi tehdä myös verkkokaupan kautta. Käykäähän tutustumassa!

4 kommenttia:

  1. Ai sie kerkesit käydä tuolla, hyvä kuulla kokemuksia! Miun pitäs kans käydä vieraisilla, joskohan huomenna kerkeis pyörähtämään... :)Hassu että eka ilmoitus tuosta lehdessä oli vasta kolmisen viikkoa avajaisten jälkeen. Ja ootan innolla et näen siun uuden tukan! Niin ja kävinhän mie kaupungilla, mutta en sinne vs-festareille asti päätynyt, hupsis!

    VastaaPoista
  2. Joo, kävin viettämässä äitin omaa shoppailuiltaa - eli pläräilemässä kauppojen taloustavaraosastoja! :) Tosi mukava myymälä, melko vähän tosin vielä tuotteita, mutta lisää on tulossa koko ajan. Menee varmaan oma aikansa että ihmiset sinne löytää. On siinä mielessä vähän huonossa paikassa että pitää tietää minne menee, ei oikein ole ohikulkupaikoilla että ihmiset sattumalta sinne eksyisivät. Mutta eikun vaan sanaa kiertämään! Ois kyllä kiva nähdä!!! (Ja miun tukka ei oo sen ihmeellisempi kuin entinen hieman siistittynä versiona!;D).

    VastaaPoista
  3. Heips,


    kivasti kirjoitettu! Kuulin kaupasta tutulta ja täytyypi Joensuun ohi kulkiessa pistäytyä... Veitsien huoltaminen on hyvä idis.

    Linkkisi Iloisesta Keittiöstä viepi jonnekin Lempäälän kauppaan... Ei liene sama?

    Ihana blogi,

    jaana

    VastaaPoista
  4. Hei Jaana! Joensuun Iloinen keittiö on kyllä ehdottomasti shoppailun arvoinen paikka! Eli tervetuloa vaan Joensuuhun! :)

    Iloisen keittiön myymälä on myös Lempäälän Ideaparkissa ja myös verkkokaupasta on mahdollisuus tehdä ostoksia jos ei myymälä ole lähettyvillä. Joensuun Iloisella Keittiöllä ei ole omia verkkosivuja, mutta Facebookin ryhmästä Iloinen Keittiö Joensuu löytyy ajankohtaista tietoa, siellä voi käydä tykkäilemässä ja seuraamassa Iloista meininkiä! :)

    VastaaPoista