10. syyskuuta 2010

Vuohenjuusto-tomaattileivät

Nigel Slater on taas kokkaillut itsensä muistilappuselleni. Tyylilleen uskollisena herra on laittanut ”jotain aineksia jonkun verran mutta ei se haittaa jos et näitä aineksia käytä”. Telkkarin ääressä raapustin pikaiseen idean ylös ja sen nyt toteutin valkosipulikeiton kaveriksi.



2 tomaattia
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
100 g vuohenjuustoa
muutama viipale maalaisleipää

1. Viipaloi tomaatit paksuiksi viipaleiksi
2. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja lado viipaleet pannulle. Ripsauta pinnalle suolaa ja pippuria
3. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi ja aseta jokaisen tomaattiviipaleen päälle viipale vuohenjuustoa. Laita kansi päälle ja anna hautua kunnes juusto on sulanut
4. Nostele tomaatti-juustoläjät leipäpalojen päälle ja lurauta halutessasi pinnalle vielä oliiviöljyä ja ripsauta mustapippuria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti