9. toukokuuta 2009

Mandariinipossu

Hieman piristystä perinteiseen sianlihakastikkeeseen. Ja kevyempikin tämä on ilman rasvan ja jauhojen käristystä!



300 g porsaan suikaleita
1 sipuli
1 rkl öljyä
1 tl currya
pippuria
2 dl vettä
2 dl kermaa
1 rkl ketsuppia
1 dl vettä + 1 rkl maissijauhoja
1 prk mandariinilohkoja

1. Herättele curry öljyssä kuumalla pannulla, lisää lihasuikaleet ja ruskista
2. Lisää sipulit ja anna kuullottua
3. Lisää vesi, kerma ja ketsuppi sekä pippuri. Hauduta kunnes liha on kypsää. Itse käytin kinkkua tässä, hauduttelin sitä puolisen tuntia
4. Tee suuruste sekoittamalla maissijauho kylmään veteen ja kaada se kastikkeeseen
5. Lisää lopuksi mandariinit ja kuumenna
6. Tarjoa riisin tai pastan kera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti