Hieman perinteisestä poikkeava perunasalaatti johon kivaa säväystä antavat fetajuusto, valkosipuli ja sitruunamehu. Uusista perunoista ja kevätsipulista ehdottomasti tulee parempaa, mutta maistuu myös vanhasta perunasta ja purjosta tehtynä.
500 g (uusia) perunoita keitettynä
1-2 herkkukurkkua
1 punasipuli
kevätsipulin varsia (tai purjoa)
2 rkl kapriksia
100 g fetajuustoa
kastike:
1 prk bulgarian jogurttia
1 valkosipulin kynsi
1 rkl juoksevaa hunajaa
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
1 tl persiljaa
2 tl sitruunamehua
Pilko ainekset ja sekoita ne kulhossa. Sekoita kastikkeen ainekset ja sekoita kastike salaatin joukkoon. Anna maustua viileässä ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti