1. toukokuuta 2009

Perunasalaatti

Hieman perinteisestä poikkeava perunasalaatti johon kivaa säväystä antavat fetajuusto, valkosipuli ja sitruunamehu. Uusista perunoista ja kevätsipulista ehdottomasti tulee parempaa, mutta maistuu myös vanhasta perunasta ja purjosta tehtynä.



500 g (uusia) perunoita keitettynä
1-2 herkkukurkkua
1 punasipuli
kevätsipulin varsia (tai purjoa)
2 rkl kapriksia
100 g fetajuustoa

kastike:
1 prk bulgarian jogurttia
1 valkosipulin kynsi
1 rkl juoksevaa hunajaa
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
1 tl persiljaa
2 tl sitruunamehua

Pilko ainekset ja sekoita ne kulhossa. Sekoita kastikkeen ainekset ja sekoita kastike salaatin joukkoon. Anna maustua viileässä ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti