18. toukokuuta 2009

Punajuuripasta

Tätä ei miesväki syöny, mie sain syödä kaiken ihan ite! Tykkäsin kovasti!! Punajuurta ei meillä kauheasti käytetä ja on muutenki semmone uusi tuttavuus. Hieman opetteluttaa tuo maku, mutta kyllä se hyvää on! :)



300 g penne-pastaa (tai maun mukaan)
500 g punajuurta
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 rkl öljyä
½ dl vettä
2 dl kermaa
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
80 g sinihomejuustoa
50 g rucolasalaattia tai tuoretta basilikaa

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
2. Pese, kuori ja raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi ja pilko sipulit. Kuullota öljyssä kasarissa
3. Lisää vesi ja kerma ja hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 15-20 min.
4. Mausta kastike ja ripottele joukkoon sinihomejuusto ja anna sen sulaa
5. Annostele lautaselle kerroksittain: ensin pastaa, sitten rucolaa ja päälle punajuurikastiketta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti