17. heinäkuuta 2010

Anzku 30 vee!

Anzkun pyöreitä vuosia juhlittiin heinäkuun helteessä perheen ja ystävien voimin. Paljon kävi vieraita ja hieman porrastettiin että kaikki mahtuivat sisään. Varsinaisia juhlia edeltävänä iltana kävi jo meidän lasten kummit koska heille ei seuraava päivä sopinut. Juhlapäivänä iltapäivällä kävi minun ja miehen perhettä, sisältäen vilskettä ja vilinää lasten merkeissä. Illalla juhlittiin kavereiden ja parin serkun voimin hieman eri hengessä ja juhlintaa jatkettiin vielä terassilla lämpimässä kesäillassa (ja –yössä!).



Tarjolla oli siis useampi kattaus hieman erilaisia herkkuja. Perjantai-iltana syötiin pizzaa ja limepiirasta. Lauantaina iltapäivästä tarjolla oli lapsille lihapullia, nakkeja ja kasviksia sisältävä naposteluvati ja aikuisille voileipäkakkua (vanhalla ohjeella toteutettuna). Makeaa puolta oli lime-valkosuklaakakku, pätkis-vaniljakakku ja raparperileivoksia. Illalla pöydässä oli napostelutyylistä syötävää: pieniä leipäpaloja, couscoussalaattia, sumisalaattia, tomaattisia lihapullia, parmesaanikeksejä, suolakeksejä ja goudaa, zebra-barseja ja pähkinäsuklaakakkua. Kahvia ei illan vieraat meidän lähes saunatunnelmaisessa kämpässä halunneet juoda, keskityimme siis kylmiin juomiin!



Juhlat olivat todella mukavat! Nautin suunnittelusta ja keittiössä touhuamisesta! Ja helteiden helliessä oli suorastaan nautinnollista lämmittää uunia!! ;) Nyt olen minäkin sitten aikuinen – seuraavat juhlat 20 vuoden päästä (eli sitten kun pääsen seuraavan kerran aikuisen ikään!) :D.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa todella mukavilta juhlilta! Onnitteluja vielä kerran ja pian tullaan perässä :D
    Minä varmaan juhlin yhdessä kolme vuotta täyttävän poitsun kanssa omia juhliani, on vaan päivä eroa synttäreissä.

    Kesäterveisin!
    Hopeasydän

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä tosiaan kivat juhlat. Nyt sit ei ookka tiedossa juhlia ennen kuin esikoinen pääsee ripille...eli onhan tuohon aikaa! :) Hyviä tuplasynttäreitä teille! :)

    VastaaPoista