4. heinäkuuta 2010

Juustoinen jauheliha-kasviskastike

Sulatejuusto kruunaa ruuan kuin ruuan. Makua saa helposti muutettua käyttämällä maustettuja koskenlaskijajuustoja. Itse tykkään ihan perinteisestä Olympia-juustosta – levittyvästä sellaisesta. Loppupaketti on sitten helppo käyttää leivänpäällysteenä.



400 g jauhelihaa
1 valkosipulin kynsi
1 porkkana
1 paprika
purjoa tai tavallista sipulia
3 tomaattia
1 rkl hunajaa
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl vettä
1 tl suolaa
1 tl oreganoa
1 tl timjamia
0,5 tl mustapippuria
100 g sulatejuustoa

1. Ruskista jauheliha kasarissa ja murskaa valkosipulin kynsi joukkoon
2. Suikaloi porkkana, paprika ja purjo ja lisää jauhelihan sekaan. Anna hautua kannen alla 5 min.
3. Lisää kuutioidut tomaatit ja hunaja
4. Ripottele vehnäjauhot kasariin ja sekoita hyvin. Lisää vesi ja mausteet. Anna hautua kannen alla 10 minuuttia.
5. Lisää lopuksi joukkoon sulatejuusto ja anna sulaa kunnolla. Kuumenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti