16. heinäkuuta 2010

Pennegratiini

Pastaa ja juustoa uunivuoassa on kyllä aivan takuuvarma yhdistelmä. Tämä ohje löytyi omasta kansiostani ja sen alkuperästä ei ole mitään tietoa. Tein ruuan ja istuttiin syömään. Esikoinen kehui ruuan maasta taivaaseen. Mies tuumasi että tähän kävisi hyvin vielä pekoni. Sitten itsekin kiinnitin tarkemmin huomiota ruokaan ja totesin että tässä on oikeastaan samat ainekset kuin meidän perheen herkkupastassa – ilmankos maistui kaikille! :)



400 g pennepastaa
4 dl kermaa
100 g sulatejuustoa
2 kananmunaa
100 g homejuustoa
2 rkl persiljaa
0,25 tl muskottipähkinää

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada voideltuun uunivuokaan
2. Kuumenna kerma ja sulata sulatejuusto siihen. Nosta kattila levyltä ja lisää joukkoon muut aineet. Sekoita tasaiseksi ja kaada vuokaan pastan sekaan
3. Kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti