Helppo lisuke esim. grilliruualle. Esikeitetyillä perunoilla tämä on helppo valmistaa myös muurikkapannulla. Uunissakin onnistuu oikein hyvin! Oliivien ystävä lisää tähän tietenkin runsaalla (tai vähemmän runsaalla) kädellä mustia oliiveja!
500 g perunoita
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
4 rkl oliiviöljyä
1 tl rosmariinia
400 g kesäkurpitsaa
300 g kirsikkatomaatteja
1 keltainen paprika
suolaa ja mustapippuria
350 g fetajuustoa
1. Paloittele perunat ja sipulit ja laita uunivuokaan. Kaada päälle oliiviöljy ja rosmariini ja kääntele sekaisin. Kypsennä 225°/n. 20 min
2. Lisää vuokaan loput kasvikset paloiteltuna. Kypsennä vielä 15 min
3. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoittele. Levitä fetajuusto pinnalle ja kypsennä vielä viitisen minuuttia
Fetajuustoa rakastavana on kyllä pakko todeta, että nämä kasvikset kuulostavat kokeilemisen arvoisilta. Värikäs ja hyvä lisuke :) Ja parasta, että sopii myös kasvissyöjälle.
VastaaPoista