4 kypsää suurta tomaattia
500 g penneä
1 rkl oliiviöljyä
2 siivua pekonia (pistin hieman reilummalla kädellä!)
2 kevätsipulia varsineen
3 dl kermaa
basilikaa
suolaa
mustapippuria
1. Kalttaa tomaatit: tee pieni ristiviilto tomaattien kantaan, upota kiehuvaan veteen 1-2 minuutiksi ja nosta sitten jääkylmään veteen. Irrota kuori. Leikkaa tomaatit kahtia, poista siemenet ja pilko malto pieniksi kuutioiksi
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
3. Paloittele pekonisiivut ja kevätsipuli. Paista niitä oliiviöljyssä pannulla viitisen minuuttia. Lisää kerma ja mausteet ja keittele hiljakseen viitisen minuuttia
4. Lisää tomaatit ja keitä vielä 2-3 minuuttia
5. Tarjoa kastike pennen päällä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti