12. elokuuta 2010

Tonnikalaspagetti

Taas kerran simppeliä arkiruokaa pastasta. Mutta en valita, pastaa voi helposti syödä päivittäin. (Mistä näitä kiloja oikein tulee?!?)



350 g pätkää tai pitkää spagettia
5 cm purjoa tai 1 kevätsipuli
1 valkosipulin kynsi
1 paprika
200 g yrttimaustettua tuorejuustoa
1,5 dl vettä + loraus kasvisfondia
suolaa ja pippuria
1 rkl hunajaa
1 dl cashewpähkinöitä
2 prk tonnikalaa
100 g aurajuustoa

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
2. Hienonna sipulit ja paprika ja kuullota niitä öljyssä kasarissa
3. Lisää tuorejuusto, vesi ja fondi. Mausta suolalla ja pippurilla ja hunajalla. Keittele 5-10 minuuttia
4. Rouhi pähkinät karkeasti, valuta tonnikala ja murustele aurajuusto. Lisää kastikkeen sekaan, sekoita ja kuumenna kiehuvaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti