11. elokuuta 2010

Pekoni-makaronivuoka

Alkaapa tuntua siltä että viime aikoina meidän arkiruoka on ollut hyvin pitkälti pastaa ja juustoa uunivuoassa aavistuksen välillä varioiden. Helppoa ja hyvää se onkin ja kerralla saa tehtyä reilumman satsin josta riittää seuraavan päivän lounaaksikin. Tähän ruokaan upotin jämäjuustot jääkaapista: juustoraastepussin pohjan, goudaa, fetaa ja auraa – kaikkea oli pieni pala jäljellä.



400 g makaroneja
1 pkt pekonimuruja
1 sipuli
1 valkosipuli
4 tomaattia
1,5 dl juustoraastetta
100 g aurajuustoa
3 dl maitoa
3 munaa
1,5 tl salviaa
pippuria

1. Keitä makaronit puolikypsiksi
2. Ruskista pekonit pannulla ja lisää joukkoon hienonnetut sipulit. Kuullota hetki
3. Valuta makaronit ja sekoita joukkoon pekoniseos, pilkotut tomaatit ja juustot. Kaada seos voideltuun uunivuokaan
4. Sekoita munamaito ja mausta se. Kaada vuokaan. Kypsennä 225°/30 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti