28. elokuuta 2010

Possu soosissa

Otsikko kertoo kaiken! Lisään vielä että omena on possun kaveri ja jos haluaa saada possun vielä soosimpaan kuntoon niin voipi lisätä lurauksen punaviiniä kastikkeen joukkoon! ;)



1 porsaan sisäfilee
voita ja öljyä paistamiseen
30 g voita
n. 0,5 dl vehnäjauhoja
3-4 dl lihalientä
2 dl kermaa
mustapippuria
valkopippuria
1 rkl dijon-sinappia
1 rkl tomaattipyreetä
reilu 0,5 dl omenasosetta
persiljaa
rakuunaa

1. Ota filee hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Poista kalvot ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Ruskista viipaleet nopeasti kuumalla pannulla voi-öljyseoksessa. Nosta syrjään odottamaan
2. Sulata voi kasarissa ja sekoita siihen jauhot. Ruskista hetkinen. Lisää joukkoon lihaliemi ja kerma vähitellen hyvin sekoitellen.
3. Mausta. Lisää kastikkeen sekaan lihapalat. Anna hautua miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti