3. heinäkuuta 2009

Caesar-leipä

Liemessä-blogin innoittamana meidän sunnuntai-illan rauhaisa iltapala oli Caesar-leivät. Nämä jäivät hieman tyngiksi johtuen oikosulusta kauppareissulla - leivät toteutettiinkin ilman punasipulia ja suolakurkkua. Hyviä olivat ilmankin, mutta veikkaisimpa että parempia olisivat olleet noiden aineksien kanssa!



2 paria oululaisen pehmo-kaurapaloja
4 tl majoneesia
2 broilerin rintafileetä tai minuuttipihviä
2 siivua cheddarjuustoa
1 tomaatti
pippuria
pari lehteä jääsalaattia
caesar-salaattikastiketta

1. Voitele leipäpalat majoneesilla
2. Paista broilerin fileet kypsiksi ja laita leivälle. Jos fileet ovat paksuja, ne kannattaa siivuttaa ennen leipiin laittamista ettei leivistä tule kohtuuttoman paksuja
3. Sitten päälle juustoa, tomaattia ja pippuria, salaattia (punasipulia ja suolakurkkua) ja salaattikastiketta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti