Sunnuntaiseksi iltapalaksi teimme isännän kanssa tämmöisiä sämpylöitä. Isännälle valitsin leiväksi (olikohan Oululaisen) kaura-juusto-paahtosämpylät, jotka paahdoin ensin leivänpaahtimessa. Itselleni tein karpin version ja tein leiväksi tämän möttösen. Maistui molemmille - minulle myös aamupalalla seuraavana aamuna!
4 sämpylää
400 g broilerin suikaleita
1,5 rkl (punaista) pestoa
4 rkl pinjansiemeniä
100 g yrteillä maustettua tuorejuustoa
salaatin lehtiä
1. Paista broilerin suikaleet kypsiksi ja mausta ne pestolla
2. Paahda ja halkaise sämpylät ja voitele kaikki puoliskot tuorejuustolla
3. Laita pohjapuolille salaatin lehdet ja siihen päälle broileria ja pinjansiemeniä. Sit kansi päälle ja eikun syömään!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti