9. heinäkuuta 2009

Papusen kaaliherkkuvuoka

Varhaiskaalin kulta-aikaa siis eletään! Kaali sopii hyvin karppaajan ruokavalioon ja on halpaa! Tässä mehevä uuniruoka hieman venäläiseen henkeen. Ohje on otettu Karpin keittokirjasta. Ja näin minä sen toteutin - uunissa paistettujen broilerin rintapalojen kaveriksi!



600 g kaalia
1 sipuli
2 rkl tomaattipyreetä
100 g maustekurkkua
1 valkosipulin kynsi
1 tl paprikajauhetta
suolaa ja pippuria
100 g juustoraastetta
1 prk smetanaa

1. Hienonna kaali ja sipuli ja hauduta niitä vähäisessä vedessä kannen alla reilu puolisen tuntia. Kaada vesi pois
2. Voitele pieni uunivuoka ja kaada kaali sinne. Lisää muut aineet
3. Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin verran - ja tämä ruoka tosiaan vain paranee kun hauduttaa kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti