4. heinäkuuta 2009

Karpaten kuntoon

Nyt se sitten maanantaina alkaa taas karppaus-projekti! Eli tavoitteena olisi pudottaa painoa vähähiilihydraattisen ruokavalion avulla. Ennenkin tätä olen harrastanut ja menetelmän hyväksi havainnut. Raskausaika sotki nämä painonhallintakuviot viimeksi. Nyt siis taas uusi yritys! Tavoitteena olisi saada pois vähintään 5 kg mutta enintään 10 kg - ja sitten tietysti pysyä saavutetussa painossa. :)

Mahdollisimman paljon pyrin tekemään sellaista ruokaa joka käy meille kaikille, mutta välillä on helpompaa tehdä isille ja pojalle vaikkapa makaronilaatikkoa ja itselleni sit muuta. Tuo kasvispuoli ei niin hyvin noihin miehiin nimittäin uppoa... Karppiohjeet kokoan omaan osioonsa, mutta suurin osa niistäkin käy ihan kaikille - ainakin hieman kevennettyinä!

Nyt on meneillään viime hetken hiilaritankkaus että sitten pärjää ilman ;). Tämän viikonlopun ohjelmassa on ollut pizzaa, pastaa, olutta ja sipsejä! Kerran viikossa on kuitenki pastaa jatkossakin saatava, muuten ei tule elämästä mitään! Siihen ei projekti viimeksikään kaatunut! Mutta katsotaan mitä tästä seuraa - ainakin ensi viikolla todennäköisesti kunnon päänsärkyä luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti