Tämän ohjeen napsin talteen RuokaPirkasta varmaankin alkukesästä. Mozzarellajuustoon en ole koskaan tykästynyt - tosin kokemukseni rajoittuvatkin tuohon markkettijuustoon. Nyt siis taas testailin, eikä tuo nyt kovin kummoiselta maistunut. Kesäkurpitsa teki tästä salaatista jotenkin kuivakan, ehkä kurkku toimisi kuitenkin paremmin. Jätin ohjeessa olleen hunajaisen kastikkeen tekemättä - ehkäpä sen kanssa kesäkurpitsakin olisi ollut mehevämpää! Mansikka-ajan kunniaksi lisäsin tähän vielä mansikan puolikkaita koristeeksi. Tätä söin broilerin ja kananmunan kanssa - ja kyllä hyvin maistui!
1 ruukku jääsalaattia
1 kesäkurpitsa
1 paprika
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 pkt mozzarellaa (käytin pikkupalloja)
2 kevätsipulia varsineen
(mansikoita)
Revi huuhdottu salaatti laakealle vadille. Paloittele muut ainekset ja kokoa kerroksittain salaatinlehtien päälle. Tarjoa salaatin kanssa hyvää salaattikastiketta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti