12. huhtikuuta 2009

Quesadillat

Näitä on nyt tehty viime aikoina joka toisessa kokkausohjelmassa, joten pitihän niitä sit kokeilla. Näitä ennenmuinoin aina Amarillossa käydessä syötiin ja ihan hyviä olivat kotitekoisetkin! Näihinhän täytteeksi käy kaikki mikä käy pizzaankin. Ja lisukkeeksi salaattia ja juomaksi kylmä olut! :)



8 tortillaa
ketsuppia tai chilikastiketta
n. 2 dl juustoraastetta
400 g broilerin suikaleita
0,5 prk säilykepersikkaa
aurajuustoa

1. Paista broilerin suikaleet pannulla, raasta juusto ja pilko persikat
2. Levitä neljä tortillaa pöydälle ja sivele niihin ketsuppia (ja jos muita mausteita, esim. yrttejä haluat käyttää, laita niitä tähän väliin)
3. Laita pohjalle juustoraaste ja sitten päälle loput täytteet.
4. Laita jokaisen tortillan päälle toinen tortilla ja paahda kuumalla pannulla nopeasti molemmin puolin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti