10. huhtikuuta 2009

Possu-makaronigratiini

Tästäpä ei mitään ihmettä kerrottavaa ole, on taas niin perusruokaa. Oman kansion arkistoista kaivelin tämän ohjen, alkuperää en muista. Tällä kertaa käytin tähän possun fileetä jonka leikkasin suikaleiksi. Ja tein tupla-annoksen niin riitti sit pidemmäksi aikaa.



4 dl makaronia
250 g possun suikaletta
250 g kesäkurpitsaa
250 g kukkakaalia
mustapippuria
kastike
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl maitoa
suolaa
pinnalle juustoraastetta

1. Keitä makaronit
2. Paista lihasuikaleet pannulla ja lisää pilkotut kasvikset. Kypsennä muutama minuutti ja mausta pippurilla
3. Valmista kastike: sulata ensin voi ja sekoita siihen jauhot. Lisää maito vähitellen huolellisesti sekoittaen
4. Voitele uunivuoka. Levitä pohjalle lihaseos ja päälle makaronit. Kaada päälle kastike ja ripottele pinnalle juustoa
5. Kypsennä 200 asteessa n. 30 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti