2. huhtikuuta 2009

Tonnikala-perunavuoka

Tässäpä taas tämmöinen näppärä uuniruoka. Jos käytät valmiita perunasuikaleita, niin pääset vieläkin helpommalla!



8 perunaa
pieni purjo
1 prk fetaa
2 prk tonnikalaa
2-3 valkosipulin kynttä
1 tl valkopippuria
1 tl timjamia
suolaa
1 pss pakastemaissia
2 dl mustia oliiveja (en laittanu näitä kun ei oikeen tykätä)
3 dl kermaa (käytin kolmen juuston kermaa, taitaapi olla 2,5 dl siinä purkissa)

1. Kuori ja leikkaa perunat ja purjo ohuiksi viipaleiksi
2. Lado puolet perunoista voidellun uunivuoan pohjalle
3. Laita päälle purjo, feta, tonnikala, mausteet, maissi ja oliivit. Lado loput perunat päälle
4. Kaada lopuksi vuokaan kerma
5. Kypsennä 200º 1 tunti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti