Yksinkertainenkin voi olla maukasta! Tällä samalla tyylillä
olen joskus tehnyt pastaa, lisännyt vaan kastikkeeseen kermaa ja ehkäpä
parmesaania. Muruselleni ruusukaali oli uusi tuttavuus ja ajattelin
ensimmäisenä tehdä näistä palleroista lisukkeen. Hyvin maistui ja nyt uskallan
kokkailla näistä muutakin!
3-4 annosta
1 pkt pekonia
400 g ruusukaaleja
suolaa
mustapippuria
loraus balsamiviinietikkaa
1. Paloittele pekonit ja paista ne pannulla melkein
kypsiksi
2. Poista ruusukaaleista kannat ja tarvittaessa uloimmat
lehdet ja halkaise kaalit puoliksi. Lisää kaalit pannulle ja paista niitä
kymmenisen minuuttia kunnes ne ovat kypsiä. Älä kypsennä aivan pehmeiksi vaan
ruusukaaleihin saa jäädä napakkuutta
3. Mausta suolalla, mustapippurilla ja
balsamiviinietikalla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti