Ideoita instasta. Teinit tykkää kun tehdään mättöä ja tämä oli kyllä juuri sellaista!
1. Leikkaa kovasta juustosta paksuhkoja tikkuja. Kääri ne hammastikkujen avulla tortillalettujen reunoille. Tämä meinasi olla yllättävän haastava homma, tikut kannattaa pistää alaviistoon niin, että kärjet menevät tortillaletun pohjaan kiinni, jolloin paketti pysyy kasassa.
2. Levitä keskelle täytteet. Pohjalle tulee ensin jotain kastiketta, esim. bbq-soosia, teriyakia tai ihan vaikka vaan ketsuppia. Sen päälle kerros juustoraastetta. Seuraavalla kerralla jättäisin alemman juustokerroksen kokonaan pois, minun makuuni lopputulos oli nimittäin aivan liian juustoinen!
Juuston päälle laitetaan sitten täytteitä maun mukaan. Kaikki pitsaan käyvät täytteet sopivat tähän oikein hyvin! Meillä oli täytteenä kypsennettyä broileria, paprikaa ja punasipulia. Kasviksia laittaisin seuraavalla kerralla paljon enemmän taittamaan juuston rasvaisuutta – eikä tämä lihaa kaipaa lainkaan! Päälle tulee vielä toinen kerros juustoraastetta.
3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin vartin verran. Paistoaika riippuu täytteiden määrästä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti