4. joulukuuta 2024

Parmesaaniruusukaalit

Näppärä ja herkullinen lisuke ruusukaaleista! Eipä tästä muuta sanottavaa! Idean bongasin jostain internetin ihmeellisestä maailmasta ja tässä se nyt muistissa.

 


 

 








 

1. Poista ruusukaaleista kova kanta ja poista huonot uloimmat lehdet

2. Keitä ruusukaaleja viitisen minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta, kaada leikkuulaudalle ja halkaise puoliksi

3. Laita uunivuokaan tai uunipellille leivinpaperi ja raasta sen päälle tasainen kerros parmesaania

4. Asettele ruusukaalit leikkuupinta alaspäin parmesaanikerroksen päälle.

5. Sulata hieman voita ja sivele ruusukaalien pinta voisulalla. Ripottele päälle suolaa ja mustapippuria

6. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti