26. kesäkuuta 2009

Feta-pastamunakas

Ulkonäkö ei tässä ruuassa silmiä hivele, mutta hyvältä tämä kuitenkin maistui! Myö kolmevee tätä innolla söi (luonnollisesti ketsupilla höystettynä) kunhan uskaltautui pitkällisen harkinnan jälkeen maistelemaan. Tieto fetasta ja pekonista voitti pelon! :)



3 dl kierrepastaa
5 munaa
4 dl maitoa
2-3 kevätsipulia
150 g pekonikuutioita
1 pss pakastepinaattia
150 g fetajuustoa
oliiviöljyä
suolaa, pippuria, basilikaa

1. Keitä pasta ohjeen mukaan
2. Ruskista pekonikuutiot ja lisää purjo kevätsipuli joukkoon. Kuullota hetkinen
3. Vatkaa munat ja maito kulhossa. Lisää sekaan mausteet ja pinaatti
4. Kaada pekoni-sipuli-seos, pasta ja feta voideltuun uunivuokaan ja sekoita
5. Lisää munaseos ja sekoittele kunnolla sekaisin
6. Kypsennä uunissa 175°/n. 40 min. kunnes munakas on kunnolla hyytynyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti