7. heinäkuuta 2009

Uuden sadon pyttipannu

Tein miesväen iloksi pyttipannua uusista perunoista. Eipähän tuosta ihan perinteisen oloista tullut, mutta koko satsin söivät, eli varsin onnistunutta siis. Minun karppiruokavalioon ei tuo peruna oikein sattunut, joten söin paistettua makkaraa, keitettyä kananmunaa ja juustoista kaali-appelsiinisalaattia majoneesin kera.



uusia perunoita
voita
3 kevätsipulia varsineen
1 valkosipulin kynsi
1 pkt lenkkiä
mustapippuria, suolaa, paprikajauhetta
lisäksi paistettuja kananmunia

1. Keitä perunat
2. Hienonna sipulit ja kuullota niitä hetkinen voissa
3. Paloittele makkara ja lisää sipulien joukkoon. Paistele sopivan ruskeaksi
4. Lisää joukkoon perunat ja mausteet ja pyöräyttele hetki
5. Tarjoa lisänä paistettuja kananmunia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti