23. joulukuuta 2009

Tomaatti-makkaravuoka

Pakastimen tyhjennys jatkuu! Tällä kertaa sieltä kaiveltiin lenkki. Perinteinen uunilenkki ei oikein aina jaksa innostaa. Tämä tomaattinen ohje tuo hieman vaihtelua. Laitoin vielä makkaran viiltoihin valkohomejuustoa kun jämäpala jääkapissa oli pyörimässä. Syötiin tämä makkara nuudeleiden kera.



2 viipaletta vaaleaa leipää
1 rkl öljyä
½ dl parmesaaniraastetta
1 valkosipulin kynsi
¼ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
6 tomaattia
400 g lenkkiä

1. Hienonna leipäviipaleet monitoimikoneessa. Lisää öljy, juusto, valkosipuli, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi
2. Pese ja lohko tomaatit ja nosta uunivuokaan. Ripottele leipäseos pinnalle
3. Kuori makkara ja leikkaa siihen viillot. Nosta makkara tomaattien päälle ja kypsennä 225°/20 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti