20. lokakuuta 2011

Hunajainen stroganoff

Hiljaa hyvä tulee! Naudan paisti saa muhia rauhassa mureaksi tomaattisessa liemessä. Lisää vettä tarvittaessa ettei vaan pääse kuivahtamaan. Tämän ruuan voi tehdä myös uunissa tai leivinuunin pehmeässä jälkilämmössä. Kaveriksi perinteisesti perunaa mutta eipä maistunut hassummalta pastankaan kaverina!



1 sipuli
öljyä
500 g naudan paistisuikaleita
4 dl vettä
1 prk tomaattipyreetä
2 laakerinlehteä
2 rkl hunajaa
100 g konjakki-pippuri tuorejuustoa
1 maustekurkku
mustapippuria
suolaa

1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista liha. Lisää joukkoon sipuli
2. Lisää vesi, tomaattipyree ja laakerinlehdet. Hauduta pitkään ja hitaasti miedolla lämmöllä kunnes liha on pehmeää
3. Lisää lopuksi hunaja, tuorejuusto ja kurkku ja kuumenna höyryävän kuumaksi. Mausta suolalla ja pippurilla

2 kommenttia:

  1. Oijoi, kuulostaapa hyvältä! Ehkäpä huomiseksi ruuaksi. :) Täällä tämänpäiväinen resepti, jota suosittelen lämpimästi: sentimjourney.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä pastaa!! Broileri, kerma ja aurajuusto ...mmmmmmm... Itse tein tänään tattiravioleja ja vei kyllä kielen mennessään. Mutta siitä tarkempaa raporttia huomenna! :)

    VastaaPoista