Meillä on tullut tavaksi tehdä sunnuntaina jotain mättöä. Sunnuntaina ollaan koko porukka saman pöydän ääressä ja tarkoitus olisi syödä niin, että mitään tähteitä ei seuraavalle viikolle enää jäisi.
Tämän hodarivuoan ohjeen löysin instagramista sonjamelinan julkaisemana. Tällä kertaa hodareihin ei tullut täytteeksi nakkeja ja kurkkusalaattia, vaan cheddaria ja broileria ja ne pääsivät vielä uuniin. Täytteeksi näihin voi toki laittaa ihan mitä haluaa, joten tämä on helppo toteuttaa ihan jokaisen makuun. Ja epäilemättä toimii myös perinteisesti nakkitäytteellä!
1. Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja asettele pikkuhodarisämpylät vuokaan
2. Laita jokaisen hodarin väliin cheddar-juustoa. Ohjeessa käytettiin cheddar-sulatejuustoviipaileita, mutta koska en niistä oikein tykkää niin laitoin cheddar-raastetta
3. Juuston jälkeen hodareihin tulee valitsemasi täyte. Meillä täytteenä oli broilerin suikaleita, tomaattia ja maissia ja vege-versiossa broilerin tilalla herkkusieniä sekä oliiveja antamaan makua
4. Murskaa hodareiden päälle nachoja ja ripottele päälle vielä mozzarellaraastetta
5. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin vartin verran
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti