Taas tortillalättysistä jotain uutta. Meillä tämä ateria oli ”hävikistä herkuksi” -teemalla toteutettu ja hyödyksi käytettiin muutama viimeinen peruna, juustoraastepussukan jämä, edellispäivän leipomisesta ylijäänyt tuorejuusto, toissapäivän mätöstä jäänyt cheddarsulatejuusto ja turkkilaisen jogurtin lopuska chilikastikkeella säväytettynä. Tonnikalaa oli kaapissa, joten ostoslistalle tarvitsi laittaa vain tortillat! Arkisen aterian lisukkeeksi vältti jääkaapista löytyvät viimeiset voileipävihannekset, eli kurkku ja paprika. (ohje: Instagram Reels: mes_delicueuses_creations)
1) Leikkaa large-kokoiset tortillat puoliksi ja levitä puolikkaille tuorejuustoa
2) Taita kaarevalta laidalta pieni kaistale keskelle, jotta reuna tasoittuu suoraksi. Aseta toiseen laitaan täytteeksi nokare perunamuusia (voit tuunata muusia mieleiseksesi yrteillä ja juustoilla – kaikki jämät saa upotettua tähän hyvin!), juustoa ja tonnikalaa.
3) Kääri kolmioksi ja sulje se nyytiksi.
4) Kypsennä pöytägrillissä tai voileipägrillissä (tai parilapannulla puoli kerrallaan), kunnes pinta saa väriä ja täyte on läpikuumaa. Tarjoa kasvisten ja raikkaan jogurttikastikkeen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti