Carbonara on minun yksi suosikkiruokani ja tässä on siitä ihanan raikas ja toisaalta ihana tuhti versio. Sitruunaa, parmesaania ja mustapippuria – ah! Paistoin pastan kaveriksi broileria kasvavien nuorten miesten tarpeisiin, mutta pasta on täysi ateria aivan tällaisenaankin. (ohje: Jamie’s 30-minute Meals)
300 g spagettia
125 g parmesaaniraastetta
3 keltuaista
6 rkl oliiviöljyä
1 sitruunan kuori ja mehu
suolaa
mustapippuria
tuoretta basilikaa
1. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta sen kuori kulhoon. Sekoita joukkoon sitruunan mehu, parmesaaniraaste, keltuaiset ja oliiviöljy. Sekoita tasaiseksi ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja ota desin verran keitinvettä talteen ennen valuttamista.
3. Sekoita juustoseos pastan joukkoon ja lisää tarvittaessa keitinvettä
4. Viimeistele annokset mustapippurilla ja hienonnetulla tuoreella basilikalla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti