400-500 g maustamattomia broilerin rintafileitä
rasvaa
1 tl inkivääriä
1 valkosipulin kynsi
1 tl chiliä
0,5 rkl kurkumaa
2 punasipulia
3 rkl hunajaa
0,5 tl suolaa
1 rkl sitruunamehua
4 dl vettä
1 prk creme fraichea
1. Sulata rasva kasarissa. Leikkaa rintafileet pienemmiksi paloiksi ja ruskista ne. Nosta syrjään
2. Sulata lisää rasvaa ja lisää valkosipuli, inkivääri, chili ja kurkuma, kuullottele hetki.
3. Viipaloi punasipulit ja lisää kasariin (lisää halutessasi myös pari porkkanaa raastettuna). Lisää myös hunaja, suola ja sitruunamehu.
4. Lisää creme fraiche ja vesi ja kuumenna. Lisää kanapalat ja anna hautua kypsäksi. Mikäli kastike on liian löysää suurusta esim. maizenalla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti